سنسور اعلام حریق
فهرست مطالب
سنسور اعلام حریق مجموعه ای از تجهیزات حسگر های بصری و حسگر های صوتی است که به طور هوشمند حضور دود، مونوکسید کربن و آتش سوزی را اعلام می کنند و از آتش سوزی در مقیاس بزرگ جلوگیری می کنند.
برای آلارم های سیستم اطفای حریق بسته اعلام آتش به صورت صوتی، نوری یا فرکانسی در دسترس هستند و قیمت های متفاوتی دارند. حسگر زنگ خطر آتش سوزی یکی از مهم ترین تجهیزات ایمنی در کاهش آسیب های مالی و جانی ناشی از آتش سوزی است. امروزه حسگر زنگ خطر آتش انواع مختلفی دارد.
سیستم اعلام حریق
تا سال های اخیر حوادث مربوط به گاز گرفتگی ، آتش سوزی و خفگی ناشی از دود به شدت قربانی و تلفات داده است، به همین دلیل بسیاری از کارشناسان تصمیم گرفتند سنسور اعلام حریق را اختراع کنند و موفق شدند با موفقیت بر تولید این محصول غلبه کنند. امروزه انواع زیادی از حسگرهای زنگ خطر آتش سوزی (سنسور اعلام حریق ) در بازار در دسترس هستند و در مدل های جدید تر حسگر های مدرن و با کیفیت بالا تری دارند.
کاربرد سیستم
معمولاً یک سیستم با سنسور اعلام حریق مجهز به دود، آتش سوزی، گاز و آشکار ساز گرما است و از طریق فلاش و اعلان ها وضعیت اضطراری در محیط را اعلام می کند و از خطرات زندگی و خطرات مالی ناشی از این رویداد جلوگیری می کند.
معمولاً سیستم های اعلام آتش در مکان های عمومی پرجمعیت مانند مجتمع های مسکونی و اداری، آپارتمان ها، ساختمان های صنعتی، هتل ها و خوابگاه ها نصب می شوند و تا حد امکان از آسیب های مالی و جانی جلوگیری می کنند.
کنترل پنل اعلام آتش
سنسور اعلام حریق : این قسمت یکی از اجزای اصلی و بسیار مهم سیستم و سنسور زنگ خطر آتش سوزی است و یک کنترل کننده عمومی برای تنظیم ورودی ها، پردازش آن ها و خروجی سیستم به عنوان هشدار دهنده است.
منابع تغذیه در سیستم اعلام آتش :
این سیستم دارای دو منبع تغذیه اولیه و ثانویه هستند که نوع اولیه آن منبع ولتاژ و نوع ثانویه یا پشتیبانی از یک منبع مولد یا باتری اسیدی است که در صورت وجود هرگونه مشکل در منبع اولیه، قادر به پشتیبانی از دستگاه بوده و نقش بسیار مهمی در موارد لازم خواهد داشت.
دستگاه های گیرنده یا بوت این دستگاه نیز در فرم های خودکار یا خودکار و دستی در ساختار سیستم گنجانیده می شوند و انواع خودکار آن ها پیچیدگی و ظرفیت بیشتری دارند.
انواع دستی این دستگاه ها نیاز به تعامل فیزیکی دارند و با کشیدن اهرم هشدار دهنده فعال می شوند، بر خلاف نوع خودکار این دستگاه ها مجهز به سیستم ها و حسگرهای هوش مصنوعی پیشرفته هستند و در مقابل عمل کننده های مختلف تخصص دارند و فعالیت میکنند.
توصیه می شود با مشاوران شرکت های خدمات اطفاب حریق مانند نارپوش، برای سفارش، تهیه و خرید حسگرهای زنگ خطر آتش سوزی در مدل های مختلف مشورت شود و بسته به محیط و نیاز خود بهترین انتخاب ها را داشته باشید.
سیم کشی سیستم:
سنسور اعلام حریق: دو مسیز سیم کشی برای آشکار ساز ها مورد نیاز است. یک سیم کشی آن ها را به برق شهر متصل می کند و دیگری آن ها را بر روی کنترل پنل نصب می کند.
آشکار ساز های اعلام حریق دارای پل های مثبت و منفی هستند و می توانند در هر نقطه ای از مدار (اول، آخر و متوسط) قرار گیرند. آشکار ساز ها باید به طور توالی قرار داده شوند. سیم کشی آنها موازی است و ما مقاومت را در انتهای خط در پایه آخرین آشکار ساز نصب می کنیم.
بدون دیدگاه